..

Spaghetti chitarra al nero di sepia con cozze

aa

Ingredienten

250 gr Filotea spaghetti chitarra nero di sepia

300 gr verse en geopende mosselen , niet gekookt

1 teentje knoflook

400 gr gepelde tomaten

extra vergine olijfolie

Zout 

1 \ 2 glas witte wijn

Vers gehakte peterselie

peper 

 

 

Filotea Chitarra Al Nero Di Sepia Con Cozze
PDF – 139,5 KB 723 downloads

Bereiding

Bak gehakte knoflook in een eetlepel extra vierge olijfolie,

Voeg het mosselsap, wijn en de in blokjes gesneden tomaten toe

Laat een kwartiertje koken

Voeg de mosselen toe en laat 3 minuten garen op zacht vuur

Kook de Chitarra al Nero di sepia  in overvloedig gezouten water,

Giet af en meng de pasta in de pan met de saus 

Werk af met peper en gehakte peterselie 

xx

beeld 

Filotea

recept

Filotea