Iced tea Dammann koude thee zonder suiker 

Jardin bleu


Zwarte thee 

Voor de liefhebbers van vruchtensmaken is er deze iced tea.

Gewaardeerd om zijn fijne balans en smakelijke geur, levert Jardin bleu een fluweelzachte koude thee, een heerlijke mix van rabarber, aardbei en wilde aardbei.

Miss Dammann


Groene thee 

Pittig en frivool als een Parijse mademoiselle, de ijsthee zakjes van Miss Dammann combineren groene thee en gember met de fruitige smaken van citroen en passievrucht. Een frisse en levendige koude thee.

Happy green


Groene thee 

Voor een gezonde ijsthee, Happy Green is een unieke mix van groene thee en citroengras, die een boeket van smaken biedt die de fruitige tonen van groene appel en kiwi combineert met de plantaardige tonen van komkommer.

Merveilles 


Kruiden infuus

Een heerlijk glas koude kruidenthee met delicaat aroma.  Zoet en heerlijk fruitig, een koud kruideninfuus dat verbena en limoenbloesem combineert met tonen van rabarber, framboos, aardbei, dadel, oranjebloesem en roos.

Bali


Groene thee 

Een ijsthee met een subtiele balans van frisse, fruitige en bloemige smaken Geniet zonder suiker van deze delicaat geurende groene thee met jasmijn, aroma's van lychee, grapefruit, bloedperzik en roos.

Enjoy summer


Groene thee 

Plantaardig en fruitig, een groene thee met de smaak van meloen en wilde aardbei, verfrissende munt. Een onweerstaanbare mix van zomerse geuren. Ideaal om een ijsthee cocktail mee te maken 

Passion framboise 


Rozebottel fruitinfuus

Hibiscusbloem, rozenbottelschors en gedroogde appelstukjes vormen het hart van deze ijskoude vruchten thee.

De smaken van passievrucht en framboos geven u een zomer lang een fruitige drank.

Perzik


Groene thee 

Een heerlijke en aantrekkelijke koude groene thee die u meeneemt naar het hart van de boomgaard, met alle delicatesse van perzikbloesem en de fluweelzachte zoetheid van weelderig zomerfruit.