Gourmetfood

Dammann Frères ceo  Erika Le Noan
Dammann Frères ceo  Erika Le Noan
Dammann Frères ceo  Erika Le Noan

Het begin.


Sinds onze oprichting in 2019 hebben wij ons toegewijd aan het cureren van een assortiment dat de fijnste smaken en culinaire ervaringen biedt. Onze selectie omvat niet alleen de nostalgische peperkoek harten, zorgvuldig bereid in een traditionele ambachtelijke stoombakkerij, maar ook een breed scala aan verfijnde geschenken die elke food lover zal bekoren.

 

 Een passie voor authentieke smaken


 

Wij begrijpen de kunst van het bourgondische leven en streven ernaar om dit via onze producten te delen. Ons gamma is zorgvuldig samengesteld door kenners met meer dan 30 jaar ervaring in de high-end voedingssector. Deze expertise weerspiegelt zich in de kwaliteit en de unieke samenstelling van ons aanbod.

Ons doel


Elk product in ons assortiment is gekozen met een diep respect voor ambacht en kwaliteit. Of het nu gaat om de fijnste terrines of de meest aromatische thee, wij bieden iets speciaals voor elke levensgenieter. Onze passie voor uitmuntendheid is de leidraad bij elke keuze die we maken, zodat onze klanten kunnen genieten van een authentieke, luxueuze ervaring bij elke hap of slok.

.

.