Ducs de Gascogne

Dammann Frères ceo  Erika Le Noan
Dammann Frères ceo  Erika Le Noan
Dammann Frères ceo  Erika Le Noan

Het begin


Sinds 1953, in het hart van de Gers, maakt Ducs de Gascogne exquise foie gras en lokale delicatessen, en wint voortdurend lofbetuigingen voor zijn eenden- en ganzen terinnes. Het merk belichaamt kwaliteit en ambachtelijk vakmanschap en selecteert met de hand regionale specialiteiten zoals confit de canard de Gascogne, cassoulet en Armagnac.

Innovatie is een integraal onderdeel van Ducs de Gascogne, met het merk dat jaarlijks nieuwe recepten onthult die geïnspireerd zijn door zowel traditionele smaken uit het zuidwesten als moderne culinaire trends.

 

 Een passie voor authentieke smaken


Toen Gabriel Dubarry Ducs de Gascogne begon, was hij meer dan alleen een bedrijfseigenaar. Hij was een man die gedreven werd door zijn liefde voor het unieke terroir van zijn streek en een passie voor authentieke smaken. Hij geloofde in het concept van “bien manger Gascon” – de kunst van het lekkere Gasconse eten dat fijnproevers nooit teleurstelt.

 

De nieuwe generatie


Marie en Cyril Jollivet, twee jonge ondernemers uit dezelfde regio, hebben zeven jaar geleden het roer overgenomen en de groei van Ducs de Gascogne met succes versneld. Hun rentmeesterschap zorgde ervoor dat het merk zijn tijd vooruit bleef, terwijl het toch geworteld bleef in zijn rijke traditie.

.

.