Gratis levering > 70 euro

..

Tomaten carpaccio met komkommer en radijs

aa

Ingredienten

  • 4 verschillende  tomaten
  • mix kerstomaatjes 
  • ½ bussel radijsjes
  • 1 komkommer
  • peper
  • citroensap
  • lente ui
  • Terres blanches fleur de sel Batz sur mer
  • Muraglia extra vergine olijfolie basilicum

 

 

Bereiding

  • Verwijder het kroontje van de grote tomaten en snijd  flinterdun plakken 

  • Spoel de kerstomaatjes en snijd in de helft.

  •  

    snijd de radijsjes flinterdun met de mandoline 

  •  

    snijd de komkommer in schuine plakjes met de mandoline 

  •  

    Leg de gesneden grote tomaten op een schotel

  •  

    Daarop legt u de halve kerstomaatjes, de radijsjes en de komkommer 

  •  

    bestrooi met Terres blanches fleur de sel en peper 

  •  

    besprenkel met  Muraglia basilicum-olijfolie en citroensap

  • werk af met gesnipperde lente ui 

xx