..
Tomaten carpaccio met komkommer en radijs
aa
Ingredienten
- 4 verschillende tomaten
- mix kerstomaatjes
- ½ bussel radijsjes
- 1 komkommer
- peper
- citroensap
- lente ui
- Terres blanches fleur de sel Batz sur mer
- Muraglia extra vergine olijfolie basilicum
Bereiding
-
Verwijder het kroontje van de grote tomaten en snijd flinterdun plakken
-
Spoel de kerstomaatjes en snijd in de helft.
-
snijd de radijsjes flinterdun met de mandoline
-
snijd de komkommer in schuine plakjes met de mandoline
-
Leg de gesneden grote tomaten op een schotel
-
Daarop legt u de halve kerstomaatjes, de radijsjes en de komkommer
-
bestrooi met Terres blanches fleur de sel en peper
-
besprenkel met Muraglia basilicum-olijfolie en citroensap
-
werk af met gesnipperde lente ui
xx
beeld
lekkervanbijons
recept
Lambert