Gratis levering > 70 euro

..

Tatin met rode pepers en zwarte olijven

aa

Ingrediënten

1 rol bladerdeeg

2 of 3 grote rode paprika's

1 pot Rue Traversette zwarte

olijfcrème

Provençaalse kruiden, marjolein, tijm...

 

 

Bereiding

  • Verwarm je oven voor op 200°C.
  • Was de paprika's en zet ze voor ongeveer 20 minuten in de oven.
  • Laat ze afkoelen en pel ze dan.
  • Leg een vel bakpapier op de bodem van je taartvorm.
  • Vet het bakpapier in en bestrooi met de kruiden naar keuze.
  • Snijd de paprika's in repen en leg ze, overlappend op de bodem van je vorm,
  • Zorg dat de bodem van de vorm volledig bedekt is.
  • Smeer vervolgens de zwarte-olijvencrème op de paprika's, dek af met het deeg en duw randen tegen de vorm.
  • Prik het deeg in met een vork en bak 25-30 minuten.
  • Haal uit de oven, laat 5 minuten afkoelen en draai de taart om op je serveerschaal.
  • Serveer als bijgerecht bij gegrild vlees of een groene salade.

xx

beeld 

Rue traversette

 

recept

Rue traversette