..

Spaghetti chitara al tartufo

aa

Ingredienten

  • 400 gr Filotea spaghetti chitarra
  • 75 ml olijfolie 
  • 1 lookteentje
  • 2 ansjovissen gehakt
  • 200 gr truffel creme 
  • zout

 

 

Spaghetti Chitarra Al Tartuffo
PDF – 233,8 KB 498 downloads

Bereiding

Zet een pan in bain-marie en doe er de olie, look en gehakte ansjovis in , laat warm worden 

Laat de look smaak afgeven aan de olie ( laat een 5 tal minuten trekken nadat het bain-marie water kookt )

verwijder de look en meng de ansjovis goed met de olie 

voeg nu de truffelpasta toe aan de olie 

Kook de pasta in gezouten water (7 liter met 4 gr zout ).

    Giet de pasta af maar laat een beetje water in de pot

    Meng de pasta onder de truffel saus , indien nodog voegt u lepel per lepel kookwater van de pasta toe

    Verdeel over 4 borden 

    xx