Gratis levering > 70 euro

..

Pollo con chorizo ​​y jalapeño

aa

Ingredienten

Sierra de cazorla extra vierge olijfolie D.O.

300 gr chorizoworst,

800 gr kippenbouten 

5 jalapeño pepers

1 koffie lepel chilipoeder

1 koffie lepel gemalen komijn

2 uien 

3 teentjes knoflook, 

1 rode paprika,

1 blik zwarte bonen, uitgelekt

1 blik witte bonen

1 blik tomaten blokjes 

kippenbouillon 

1 blik tomatenpuree

zout naar smaak

guindillas 

 

 

Polo Con Chorizo Y Jalapeno
PDF – 141,0 KB 606 downloads

Bereiding

Verhit olijfolie in een gietijzer pot en bak de chorizo ongeveer 2 min

Verwijder de chorizo ​​met een schuimspaan uit de pot 

Laat de stukken kip kleuern in de hete olie , ongeveer 10 min

Verwijder de kip uit de pot 

stoof de uien , paprika en jalapeno in de pot met de chili en komijn

Voeg de kip , chorizo , look toe aan de stoverij en laat 10 minuten

sudderen 

Voeg de witte en zwarte bonen en de tomaten puree toe 

Begiet met kippen bouillon tot alles onder staat 

Voeg de tomaten blokjes toe en breng op smaak 

Laat op een laag vuur sudderen gedurende 20 minuten 

Versier met in ringetjes gesneden , fris zure , guindillas

xx

beeld 

Lemony thyme

recept

Lambert