..

Pappardelle con carciofi e speck

aa

Ingredienten

250 gr. Filotea pappardelle nidi

5 i Contadini artisjokkenharten
1oo gr italiaans speck  
1 teen knoflook
60 gr vers bonenkruid 
10 i Contadini gedroogde tomaten op olie 
Zout 
peper 

3 eetlepels extra vergine olijfolie

 

 

Filotea Pappardelle Con Carciofe E Speck
PDF – 130,2 KB 638 downloads

Bereiding

Doe de olie in een pan en fruit de knoflook haal de look uit de olie , Voeg het dungesneden spek en het vers bonenkruid toe .

Snij de artishokharten in plakjes

Laat sudderen op een laag vuur

Haal de zongedroogde tomaten uit de olie en mix in de blender tot u een gladde massa heeft

Kook de pappardelle in ruim water met zout

Giet de pappardelle af en meng ze met de artisjokken en spek.

Breng op smaak met peper

Leg de gemixte gedroogde tomaten op een bord en leg 

de pappardelle daar boven op 

 

xx

beeld 

Filotea

recept

Filotea