..
Pappardelle con carciofi e speck
aa
Ingredienten
250 gr. Filotea pappardelle nidi
5 i Contadini artisjokkenharten
1oo gr italiaans speck
1 teen knoflook
60 gr vers bonenkruid
10 i Contadini gedroogde tomaten op olie
Zout
peper
3 eetlepels extra vergine olijfolie
Bereiding
Doe de olie in een pan en fruit de knoflook haal de look uit de olie , Voeg het dungesneden spek en het vers bonenkruid toe .
Snij de artishokharten in plakjes
Laat sudderen op een laag vuur
Haal de zongedroogde tomaten uit de olie en mix in de blender tot u een gladde massa heeft
Kook de pappardelle in ruim water met zout
Giet de pappardelle af en meng ze met de artisjokken en spek.
Breng op smaak met peper
Leg de gemixte gedroogde tomaten op een bord en leg
de pappardelle daar boven op
xx
beeld
Filotea
recept
Filotea