..

Orecchiette con le cime di rapa

aa

Ingredienten

300 g Orecchiette Filotea

Cime di rapa i contadinni 

2 ansjovisfilets in olie

1 teen knoflook

chilipeper 

extra vierge olijfolie 

 Zout 

 

 

Filotea Orecchiette Con Le Cime Di Rapa
PDF – 154,3 KB 625 downloads

Bereiding

Kook de orecchiette in gezouten water

Laat ondertussen in een pan de olijfolie verhitten

Voeg de ansjovis , knoflook en chili toe aan de olijfolie

Dek af en bak op laag vuur ( ansjovis spet!) laat de ansjovis smelten 

Voeg de cime di rapa toe als de ansjovis gesmolten is en laat warmen op laag vuur 

Giet de Orecchiette goed af en voeg ze bij in de pan

laat een paar minuten warmen op laag vuur

Serveer direct 

xx

beeld 

Filotea

recept

Filotea