..
Millefeuille met creme van marrons
aa
250 gr kastanje creme
1 marron glacee gebroken
25 gr room 25%
3.75 gr gélatine poeder
19 gr water
100 gr opgeklopte room 35%
20 x 30 cm Bladerdeeg
poedersuiker
Bereiding
Bak uw bladerdeeg volgens de voorschriften van de fabrikant
5 minuten voor het einde van de baktijd bestrooien met poedersuiker
laat de poedersuiker carameliseren ( let op dat de suiker niet kan verbranden
laat afkoelen en verdeel in 3 stukken
leg de gelatine blaadjes in koud water en zet opzij
( 12 blaadjes wegen 18 gr )
Klop de 100 gr room langzaam op tot u er puntjes in kan trekken
Breng de 100 g room aan de kook en voeg de gelatine toe.
Giet de room met gelatine op de kastanje creme
Voeg voorzichtig de 400 g slagroom toe en giet het geheel in een vorm van 20x20
Vries dit preparaat in en snijd het vervolgens in twee gelijke delen die op uw gesneden delen bladerdeeg passen .
Monteer vervolgens een laag bladerdeeg ,
een laag preparaat
een laag bladerdeeg
een laag preparaat
een laag bladerdeeg
Laat een paar minuten ontdooien en snij in gelijke delen
bestrooi met extra bloemsuiker en bestrijk licht met een keukenbrander
Versier met gebroken marrons glacees
xx
beeld
Corsiglia
recept
Corsiglia