Gratis levering > 70 euro

..

Linguine ai fungi miste e formaggio cremoso

aa

Ingredienten

4 nestjes Linguine Filotea

300 g champignons

1 handvol  eekhoorntjesbrood

1 sjalot

1 scheutje witte wijn 

1 takje peterselie

150 g roomkaas

extra vierge olijfolie 

smaak

Zout

peper 

 

 

Filotea Linguine Ai Fungi Miste
PDF – 130,6 KB 592 downloads

Bereiding

Week het gedroogde eekhoorntjesbrood  een half uur in een kom

met heet water.

Maak de champignons schoon en snij in niet te dunne plakjes

Stoof de sjalotten  in een pan met een beetje extra vierge olijfolie

Voeg de champignons toe en breng op smaak , laat 5 minuten

stoven

Laat het geweekte eekhoorntjesbrood uitlekken , en hak grof

Voeg het eekhoorntjesbrood toe aan de pan met champignons

voeg de wijn toe en laat 20 minuten zacht koken  linguine ongeveer

Kook de linguine ruim water met zout

Meng de roomkaas met de champignons tot een romige massa

Giet de linguine af, en meng ze voorzichtig door de champignons

Maak een torentje op een bord

Werk af met peper en peterselie 

xx

beeld 

Filotea

recept

Filotea