..
Linguine ai fungi miste e formaggio cremoso
aa
Ingredienten
4 nestjes Linguine Filotea
300 g champignons
1 handvol eekhoorntjesbrood
1 sjalot
1 scheutje witte wijn
1 takje peterselie
150 g roomkaas
extra vierge olijfolie
smaak
Zout
peper
Bereiding
Week het gedroogde eekhoorntjesbrood een half uur in een kom
met heet water.
Maak de champignons schoon en snij in niet te dunne plakjes
Stoof de sjalotten in een pan met een beetje extra vierge olijfolie
Voeg de champignons toe en breng op smaak , laat 5 minuten
stoven
Laat het geweekte eekhoorntjesbrood uitlekken , en hak grof
Voeg het eekhoorntjesbrood toe aan de pan met champignons
voeg de wijn toe en laat 20 minuten zacht koken linguine ongeveer
Kook de linguine ruim water met zout
Meng de roomkaas met de champignons tot een romige massa
Giet de linguine af, en meng ze voorzichtig door de champignons
Maak een torentje op een bord
Werk af met peper en peterselie
xx
beeld
Filotea
recept
Filotea