..

Insalata agli ' magret de canard ' con uovo e tartufo 

aa

Ingredienten

4 stronken witloof

8 middel grote aardappelen

90 gr gesneden gedroogde

eendenborst

4 eieren op kamertemperatuur

tartufo schijfjes zwarte zomertruffel  

6 eetlepels Muraglia extra          vierge olijfolie

1 koffie lepel honing 

2 eetlepels wijnazijn

Zout en peper

 

 

Artigiani Del Tartufo Insalata Magret De Canard Con Uovo E Tartufo
PDF – 186,2 KB 665 downloads

Bereiding

Was de aardappelen en kook ze in de schil in gezouten water.

Schil ze en snijd ze in plakjes van 1/2 centimeter dik.

Terwijl de aardappelen koken, kan u de eieren ( neem eieren op

kamer temperatuur )gedurende 4 tot 6 opzetten in kokend water.

Koel ze onmiddellijk af in ijswater en pel ze voorzichtig.

Snijd de witloof bij en snij ze in repels 

Los de honing op in de wijnazijn en voeg daarna de olijfolie bij

Breng de vinaigrette op smaak met peper en zout 

Meng aardappelen en witloof en bedruip met vinaigrette 

Schik op de borden en verdeel de plakjes eendenborst , leg het ei in het midden.

Werk af met de truffelschijfjes 

 

xx

beeld 

google

recept

Lambert