..

Hapje van foie gras met erwtenveloute

aa

Ingredienten

2 escaloppes foie gras Rougie

100 gr erwtjes

5 gr wasabi pasta 

Fleur de sel

peper 

 

 

 

Hapjes Met Foie Gras En Erwtenveloute
PDF – 103,4 KB 656 downloads

Bereiding

Kook de erwten gedurende 5 minuten in water met 30 gr zout per

liter

Kleur de escaloppes aan beide kanten en zet 4 minuten in een oven

op 150°

Mix de erwten , gebruik eventueel een beetje kookvocht om een

gladde veloute te verkrijgen en zeef ze na het mixen 

Breng de erwten veloute op smaak met wasabi en schep in kleine

potjes 

Haal de escaloppes uit de oven en ontvet op keukenpapier 

Leg 1/2 escaloppe in elk potje met erweten veloute en werk af met 

peper en fleur de sel noirmoutier 

 

 

xx

beeld 

Rougie

recept

Rougie