Gratis levering > 70 euro

..

Fettuccini al peperoncino con scarola olive et caperi

aa

Ingredienten

250 gr. filotea 

Fettuccine al peperoncino

1 krop andijvie

4 ansjovisfilets

20 Taggiasca-olijven

4 gekonfijte kerstomaatjes

1 teen knoflook kappertjes fijn Zout

Zwarte peper

Extra vergine olijfolie

 

 

Filotea Fettuccini Al Peperoncino Con Scarola
PDF – 196,2 KB 619 downloads

Bereiding

Was en maak de andijvie  zorgvuldig schoon 

kook de andijvie 5 minuten in kokend gezouten water.

Giet het af, knijp het uit en hak  grof met een mes.

Bak het teentje knoflook met een laurierblad in scheutje extra

vergine olijfolie, zet het vuur lager, voeg de ansjovisfilets toe en

laat de ansjovis smelten 

Voeg de gehakte andijvie en de olijven toe 

Laat koken tot de saus indikt (ongeveer 20 minuten).

Breng op smaak met peper en zout

Kook de fettuccine al peperoncino in ruim gezouten water,

Giet af en meng door de andijvie saus 

Leg een nestje pasta in het midden van het bord,

Decoreer met een andijvie blad uit het hart van de krop , een tomaatje en kappertjes

Werk af met een scheutje extra vierge olijfolie

xx

beeld 

Filotea

recept

Filotea