Gratis levering > 70 euro

..

Crêpes dentelle Isaphan

aa

Ingredienten

20 gespoelde en gedroogde frambozen

8 lychees, in dun gesneden

33 cl slagroom

2 eetlepels mascarpone

50 g suiker

2 cl rozenaroma

12 Gavottes® 

 

 

Bereiding

Verkruimel de Gavottes® in 4 middelgrote vormpjes.

Klop in een slakom die eerder 15 minuten van tevoren in de koelkast is gezet, de slagroom met mascarpone- met een elektrische mixer op middelhoge snelheid - gedurende 2 minuten.

Voeg geleidelijk de suiker en het rozenaroma toe terwijl je blijft kloppen.

Smeer de helft van de rozenslagroom in elk schaaltje. Leg er 5 frambozen op en een paar stukjes lychee 

Werk af met de resterende rozenslagroom.

Versier met een framboos en een Gavottes®

Deze crèmes zijn 24 uur houdbaar in de koelkast.

 

xx

Beeld 

Gavottes®

Recept

Gavottes®