..
Crêpes dentelle Isaphan
aa
Ingredienten
20 gespoelde en gedroogde frambozen
8 lychees, in dun gesneden
33 cl slagroom
2 eetlepels mascarpone
50 g suiker
2 cl rozenaroma
12 Gavottes®
Bereiding
Verkruimel de Gavottes® in 4 middelgrote vormpjes.
Klop in een slakom die eerder 15 minuten van tevoren in de koelkast is gezet, de slagroom met mascarpone- met een elektrische mixer op middelhoge snelheid - gedurende 2 minuten.
Voeg geleidelijk de suiker en het rozenaroma toe terwijl je blijft kloppen.
Smeer de helft van de rozenslagroom in elk schaaltje. Leg er 5 frambozen op en een paar stukjes lychee
Werk af met de resterende rozenslagroom.
Versier met een framboos en een Gavottes®
Deze crèmes zijn 24 uur houdbaar in de koelkast.
xx
Beeld
Gavottes®
Recept
Gavottes®