..

Carpaccio met kerstomaatjes

aa

Ingredienten

  • 500 g rundvlees Witblauw
  • 200 g parmezaan
  • 3 el muraglia ev olijfolie
  • 1/2 citroen
  • rucola
  • peper
  • Terres blanches fleur de sel marrakesh 
  • 4 trosjes kleine tomaatjes
  • 3 teentjes look, geperst
  • 2 dl Muraglia evo selder 

 

 

Carpaccio Met Kerstomaatjes
PDF – 112,7 KB 808 downloads

Bereiding

  • Wikkel het vlees in plastiekfolie en laat opstijven in de vriezer.

  • Meng de gember olie in een kommetje met de  teentjes look en peper

  • Snijd de tomaatjes door en laat marineren in dit mengsel 

  • Snijd zeer fijne sneetjes van het Witblauw en leg ze open op een bord

  • Meng 3 el olijfolie met het sap van een halve citroen en druppel dit over de carpaccio.

  • Strooi fleur de sel over de carpaccio

  • Werk af met parmezaan , rucola en de tomaatjes 

     

xx

beeld 

lekkervanbijons

recept

Lambert