..
Carpaccio met kerstomaatjes
aa
Ingredienten
- 500 g rundvlees Witblauw
- 200 g parmezaan
- 3 el muraglia ev olijfolie
- 1/2 citroen
- rucola
- peper
- Terres blanches fleur de sel marrakesh
- 4 trosjes kleine tomaatjes
- 3 teentjes look, geperst
- 2 dl Muraglia evo selder
Bereiding
-
Wikkel het vlees in plastiekfolie en laat opstijven in de vriezer.
-
Meng de gember olie in een kommetje met de teentjes look en peper
-
Snijd de tomaatjes door en laat marineren in dit mengsel
-
Snijd zeer fijne sneetjes van het Witblauw en leg ze open op een bord
-
Meng 3 el olijfolie met het sap van een halve citroen en druppel dit over de carpaccio.
-
Strooi fleur de sel over de carpaccio
-
Werk af met parmezaan , rucola en de tomaatjes
xx
beeld
lekkervanbijons
recept
Lambert