..
Aubergine rolletjes met geitekaas en olive noire
aa
Ingredienten
1 tot 2 aubergines,
1 verse geitenkaas,
Tomatenpulp,
Basilicum blaadjes,
Olijfolie,
Zout en peper
1 pot l’Indispensable crème d’olive noire au zeste d’orange Rue Traversette
Bereiding
Verwarm je oven voor op 200 °.
Snij de aubergine in dunne plakjes met een dikte van 5 mm in de lengte
Zout ze en laat ze 15 minuten uitlekken in een vergiet
Bak aan elke kant in een pan met een beetje olijfolie
Laat afkoelen op een stuk keukenrol.
Meng de verse geitenkaas met wat basilicumblaadjes, zout en peper
Smeer olijfcrème op één kant van elke plak
Leg een lepel kaasmengsel aan een uiteinde van elk plakje
Rol de plak aubergine op vanaf de kant waar de kaas ligt.
Zet de rol vast met een houten prikker
Schik de rolletje op bakpapier
Bedek met een beetje tomatenpulp.
Bak 10 tot 15 minuten.
xx
beeld
Rue traversette
recept
oorsprong Rue traversette