Dammann zwarte thee zakjes

Breakfast


Type thee: Zwarte thee 

Dominante smaak: Natuur

Dammann breakfast thee brengt Ceylon, Darjeeling en Assam samen voor een stevige kop thee waarmee je vol energie de dag kan beginnen. De beste thee voor het ontbijt.

Lekker met melk voor de liefhebbers.

  Darjeeling


  Type thee: Zwarte thee 

  Dominante smaak: Natuur

  Dammann Darjeeling thee, in de zomer geoogst aan de voet van de

  Himalaya. Met zijn amberkleurig infuus is het een thee om de hele dag te drinken, 

  De Champagne van de thee.

  Earl Grey Yin Zhen


  Type thee: Zwarte thee 

  Dominante smaak: Citrusvruchten

  Dammann Earl grey met witte puntjes heeft een mooie Chinese zwarte thee als basis en een verfijnde essentiële olie van bergamot uit Calabrië voor het aroma.

  Een koninklijke Earl grey

  Ceylon


  Type thee: Zwarte thee 

  Dominante smaak:  natuur 

  Dammann Ceylon O.P. Een mooi regelmatig blad dat een subtiel aroma geeft aan een infuus met hout invloeden. Afkomstig van het huidige Sri Lanka

  De perfecte afternoon tea

   

  Pomme d'amour


  Type thee: Zwarte thee 

  Dominante smaak: Gourmand

  Pomme d'amour brengt u terug naar de kermissen uit uw jeugd. Het volle aroma van geroosterde appel, caramel en maraschino is de basis waarop Dammann bloemblaadjes strooit om een prachtig geheel te maken 

  4 Fruits rouges 


  Type thee: Zwarte thee 

  Dominante smaak: Rode vruchten 

  Dammann rode vruchten thee is de perfecte versie van deze klassieker. Een mooie Chinese zwarte thee met aroma's van kersen, aardbei, bosaardbei en rode bessen. Stukjes rode vruchten ronden het geheel perfect af.

  Smokey Lapsang


  Type thee: Zwarte thee 

  Dominante smaak: Gerookte thee 

  De gezonde vervanger van de Lapsang souchong. Het aroma geeft een perfect zilt smaakpallet 

  Grand Yunnan 


  Type thee: Zwarte thee 

  Dominante smaak: natuur 

  Dammann grand Yunnan G.F.O.P. is een van de weinige thee types die smaak en kracht samenbrengen zonder bitterheid kan met of zonder melk gedronken worden.

  Karamel


  Type thee: Zwarte thee 

  Dominante smaak: gourmet

  Dammann zwarte thee caramel in zakjes. Heerlijke thee met een vol gulzig smaakpallet. Lekker na de middag of bij gebak

   

  Chai Mille Collines


  Type thee: Zwarte thee 

  Dominante smaak:  Chai-Kruiden 

  Dammann chai Mille Collines gemaakt met zwarte thee, gember, kaneel, kardemom, roze pepers en kruidnagel

  Heerlijk met melk, u kan de thee ook direct maken met melk ipv. water 

  Over zwarte thee 


  Zwarte thee van Dammann is van een uitzonderlijk verfijnde kwaliteit.  De aankopen worden gedaan door specialisten die ter plaatse de oogsten opvolgen en Dammann heeft een eigen perceel in Darjeeling. Ieder lot zwarte thee ondergaat een controle bij aankomst. Ervaren tea-blenders stellen uw Breakfast thee samen terwijl de aroma-deskundigen alles in het werk stellen om u de fijnste Earl grey op de markt aan te bieden, zij maakten ook de Smokey Lapsang, het gezonde alternatief voor Lapsang souchong. Naargelang het doel gebruikt Dammann essentiële olie voor de Earl grey yin Zhen, gedroogde kruiden in de Mille Collines, of natuurlijke aroma's in de Pomme d'amour en de zwarte thee met rode vruchten. Dammann Zwarte thee zakjes (de door Dammann Frères ontwikkelde sachets Cristal®) bevatten theeblaadjes van dezelfde kwaliteit als losse thee. Een regelmatige dosis zwarte thee kan uw gezondheid helpen omdat zwarte thee flavonoïden bevat en bij de aanvoer van deze antioxidanten helpt thee u om dagelijks aanbevolen hoeveelheid water te drinken. Voor de productie van zwarte thee vertrekt men ook van het blad van de Camelia Sinensis, tijdens de bewerking zal het theeblad een langere oxidatie ondergaan dan tijdens de productie van groene thee.