Dammann thee cristal zakjes 

Cristal zakjes zwarte thee


De thee die de meeste mensen uit hun jeugd kennen. Hier kan u verfijnde smaken zoals Darjeeling, de beroemde Earl Grey en een stevige Breakfast vinden naast de geliefde Pomme d'amour, de zeer fruitige 4 vruchten thee en de rokerige Smokey Lapsang.  

Cristal zakjes oolong thee


Een thee die door de wijze van produceren tussen zwarte en groene thee inligt.  Het resultaat van puur handwerk dat een thee met een bijzonder gevormd blad aflevert. Verwacht u aan een romige volle smaak. Hier verstopt zich de Oolong met zoute boter karamel. 

Cristal zakjes groene thee


De thee voor liefhebbers van natuurlijke smaken vinden hun gading in de gekende Gunpowder en de verfijnde Sencha. Het meesterschap van Dammann kan u herkennen in de pittige Miss Dammann en de Nuit á Versailles die u laat dromen van de beroemde Franse tuinen.

Cristal zakjes witte thee


De meest natuurlijke van alle thee soorten. Een zorgvuldige pluk van jonge blaadjes zorgt voor de 'duvet', terwijl een natuurlijke droging alle smaken van het blad intact laat. De mengeling passion de fleurs respecteert de zachtheid van deze uitzonderlijke thee 

Iced tea


Een zomer lang lekkere dranken, zonder suiker, die u zelf kan maken, een gamma dat zowel thee als kruidenthee en vruchten thee omvat. Met fruitige aroma's en en geuren die u meenemen naar zomerweides en boomgaarden. Haal veel ijs in huis en experimenteer met mocktails