Dammann oolong thee zakjes 

Jardin de Luxembourg


Dominante smaak: Floraal

In deze Oolong thee brengt Dammann de geuren van de beroemde tuin samen, meidoorn, aloë vera, roos, jasmijn, pruimenbloesem en acacia zorgen voor een feest voor uw zintuigen 

  Caramel beurre salé


  Dominante smaak: Gourmand 

  In deze Oolong thee komen de zachte en ronde aroma's van de thee samen met de zoete en zoute smaken van de zoute boter caramel. Een thee om te degusteren en de perfecte thee bij het dessert. 

   Over oolong thee 


   Oolong thee van Dammann is van een uitzonderlijk verfijnde kwaliteit.  De aankopen worden gedaan door theespecialisten die ter plaatse de oogsten opvolgen. Ieder lot oolong thee ondergaat een laboratorium controle bij aankomst. Ervaren tea-blenders kiezen de beste oolong om van uw Jardin de Luxembourg een gezonde thee te maken, terwijl de aroma-deskundigen alles in het werk stellen om de rijke smaken van zoute boter caramel  te evenaren of van oolong Jardin de Luxembourg een feest voor de zintuigen te maken, door de florale smaken en aroma's van de beroemde tuin aan het paleis van Maria de Médici in een thee te vatten. Naargelang het doel gebruikt Dammann essentiële olie zoals voor de Earl grey yin Zhen, gedroogde kruiden in de Mille Collines, of natuurlijke aroma's in de Oolong caramel beurre salé. Een regelmatige dosis Oolong thee kan uw gezondheid helpen omdat oolong flavonoïden bevat en tijdens de aanvoer van deze antioxidanten helpt thee u om voldoende water te drinken. Voor de productie van oolong thee vertrekt men van het blad van de Camelia Sinensis, tijdens de bewerking zal het theeblad een oxidatie ondergaan die tussen de oxidatie tijd van groene thee en zwarte thee inligt, daarna krijgt deze bijzondere thee zijn specifieke vorm.