Koffer Palace

72 refill

.

'

°

 

 

 

 

 

  • Eigen import
  • Eigen productie en mengelingen
  • 100 % analyse van de grondstoffen 
  • IFS food

 

  • Assortiment  72 refill zakjes 18 blikjes losse thee 
  • presentatie boekje
  • zandloper
  • samenstelling  
  • N ° 6 -BREAKFAST De ontmoeting van  Ceylon, Darjeeling en Assam. Thee, een scheutje melk: een tonic cup, perfect om de dag mee te beginnen.
  • N ° 8 - DARJEELING  G.F.O.P. Deze Darjeeling komt uit de uitlopers van de Himalaya, licht en kan op elk moment van de dag gegeten worden. Geeft een amberkleurige likeur met de geur van rijp fruit.
  • .N ° 42 - SENCHA FUKUYU  thee die na het stomen in platte naalden wordt gevormd is populair in Japan vanwege zijn verfrissende smaak. Deze zomeroogst biedt een kopje met krachtige plantaardige tonen en een fruitig aroma met een lichte bitterheid
  • N ° 16 - SOLEIL VERT Groene thee op smaak gebracht met etherische olie van bloedsinaasappel. Fruitige en aangenaam scherpe tonen voor deze thee om zowel warm als ijskoud te drinken.
  • N ° 13 - JASMIN  Groene thee op smaak gebracht met jasmijn bloemen
  • N ° 0 - EARL GREY YIN ZHEN Een selectie fijne theesoorten uit de Keemun-regio, verrijkt met witte puntjes en op smaak gebracht met Calabrische bergamot. 
  • N ° 315 - BALI,  zakjes Groene thee, jasmijn groene thee, bloemblaadjes, aroma's (lychee, grapefruit, wijnstokperzik) en essentiële rozenolie.
  • N ° 3 - JARDIN BLEU Zwarte thee op smaak gebracht met heerlijke aroma's van rabarber, aardbeien en wilde aardbeien.
  • N ° 275 - COQUELICOT GOURMAND Zwarte thee gemengd met bloemblaadjes, met aroma's van klaproos, koek en marsepein. 
  • N ° 20 - PASSION DE FLEURS witte thee gecombineerd met de subtiliteit van aroma's van roos, abrikoos en passievrucht. Verrijkt met bloemblaadjes, 
  • N ° 423 - INFUUS BERGER  limoen, verbena, citroengras, munt en oranjebloesem
  • N ° 422 - KAMILLE bloemen worden geoogst van mei tot juli. Zijn heldergele infusie heeft een zoete en fruitige smaak met hints van ananas.